Om meg.
 

Jeg har alltid vist at jeg er født med en naturlig kontakt med energier og den spirituelle verden og har blant annet sterke evner innen healing, kanalisering og energi arbeid. I oppveksten kunne det av og til bli litt vel mye, men, jeg fant en balanse og beholdt kanalen åpen, til tross for at en del i omgivelsen min fortalte meg at jeg hadde nå en god fantasi eller måtte slutte å tulle når jeg fortalte de hva jeg så.

Min spirituelle utvikling startet vel virkelig, da jeg i slutten av tenårene kom i kontakt med fantastiske mennesker i det alternative miljøet i Bergen. Jeg ble med på kurs i healing, alternativ behandling og andre utviklingskurs.

Deretter ble det en periode hvor jeg tok litt avstand ifra det spirituelle og livet mitt gikk fullstendig i stå. Det ble veldig turbulent og jeg møtte til slutt veggen totalt, i mitt tilfelle var dette bare sunt. Jeg måtte rett å slett lære å bli kjent med meg selv på nytt og etter hvert kom levereglene som jeg startet å leve etter.
Det er ikke alltid like kjekt eller lett å møtte møte seg selv i døren, men om du kan ta med deg essensen av hva du opplever - er det med på å hjelpe deg på veien. Jeg tok utdannelse i Aura-Soma, kurs i meditasjon og selvutvikling, det er gode verktøy og hjelp for å utvikle meg som menneske.

Etter mye opp og ned i livet mitt, ble det klart at det var på tide å begynne å jobbe innen alternativ behandling - men med hva? Jeg tok valget med å begynne å jobbe som healer, dette ble veldig naturlig da jeg etter hvert fikk kanalisert ned min egen metode Healing Touch. Deretter måtte jeg ta valget mellom å jobbe med mennesker eller dyr.
Valget ble enklere enn jeg hadde trodd, Punky en svart/tan dachse dame hjalp meg med valget. Det som skjedde var at Punky fikk en prolaps og ble lammet i bakre halvdel. Connie som eide Punky og er en god venninne av meg, spurte om hjelp. Etter en behandling begynte Punky og logre igjen, og etter lang tid rekonvalesens med også andre alt. behandlingsmetoder ble hun fin igjen og fikk en del gode år til før hun reiste til Regnbuebroen. Da Connie senere startet Hundehelsesentert (2006) ba hun meg om å bli med og der hadde jeg kontor frem til våren 2010.

Jeg har alltid hatt dyr rundt meg, i oppveksten hjemme hadde vi hunder og ellers har jeg hatt hamstre, kanin, fisker og undulater. Senere hadde jeg hest, ble hestepasser, konkurrer litt på lett nivå i dressur og jobbet som instruktør på ponnirideskolen. Så egentlig var det naturlig at valget ble å jobbe med dyr og ikke mennesker.

Jeg har alltid vært heldig i livet mitt ved at mine hjelpere har alltid passet på meg og universet har alltid gitt meg hva jeg trenger. Det handler bare av og til at en må lytte og få med seg hva som blir tilbudt en. Nå i voksen alder, har jeg også blitt kjent med min biologiske bestefar (avdød) som er ifra Polynesia og er sjaman. Han er alltid med meg og viser seg av og til for andre, noe som alltid ender med latter da han har mye humor. Jeg har etter hvert også begynt å ta i bruk en del av mine andre evner, om jeg kommer til å bruke alt i jobb sammenheng er ikke fastsatt enda. Men, at det er mye spennende som skjer, det er sant og vist.

Mine leveregler som jeg gjerne deler med deg er:

  • Hvert valg vi tar er med på å påvirke vår fremtid, og alle hendelser vi opplever positive eller negative er med på å forme den vi er.
     

  • Vi velger selv hvordan vi vil leve livet vårt, derfor ta ansvar for deg selv og din fremtid - ikke legg ansvaret over på andre. Det er du selv som må ta ansvar for dine handlinger.
     

  • Det du sender ut, kommer tilbake.

Disse levereglene er ikke noe alternativ tenkemåte i seg selv, men de har vært med på å forme meg som menneske og til å ta steget ut med å starte å jobbe som healer.

Siste nytt juni 2011: Har begynt å jobbe med mennesker som trance healer og medium, kurs, skole. KI Phoenix Energi.


Copyright © 2006-2012 Bergen Hundehealing